Fiecare nuntă este una speciala, deoarece este despre voi!

FOTO

Fotografiile nunții tale vor fi foarte relaxate, cu zâmbete, culori, emoții, de multe ori neregizate, deoarece abordăm și un stil jurnalistic cu o latură artistică. Nu suntem intruzivi și ne place să surprindem emoția în starea ei pură. Și toate acestea vor reieși doar dacă ne oferiți în totalitate încrederea voastră.

CONSULTANță

De fiecare dată încerc să mă pun în pielea voastră și îmi imaginez cât de stresantă este toată organizarea pentru voi, căci vă doriți ca ziua nunții să iasă totul perfect. Pe tot parcursul nunții veți avea lângă voi mai mult un prieten, decât un simplu furnizor, care o să vă imortalizeze momentele în starea lor naturală puse în cea mai bună lumină. Și totodată încerc să vă ajut, să vă îndrum și să găsim soluțiile cele mai bune pentru crearea magiei.

Avantaje și beneficii - pentru crearea poveștii

Mereu încerc să vă ajut să vă îndrum și să găsim soluțiile cele mai bune pentru crearea magiei. O să vă simțiți în largul vostru alături de mine, deoarece stilul meu de fotografiere nu este unul intruziv și las loc emoțiilor voastre fără să fie alterate de prezența mea. Veți avea niște fotografii minunate pline de culoare, emoție și lumină.

În urma colaborării cu mine (@fotograf Corbu Iulian) pe evenimentele de tip nuntă, veți putea beneficia de diferite discount-uri către alți furnizori care să participe la magia nunții pe care o pregătiți cu atâte emoții și nerăbdare. Toate acestea beneficii le puteți afla și debloca în urma semnării contractului. Dar detaliile necesare pentru întreaga deblocare o să v-o explic când ne întâlnim. Hai să făurim împreună povestea voastră!

Hai să ne cunoaștem!

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca te intereseaza pe deplin ceea ce fac si abia astept sa ne cunoastem. Trimite-mi acum un mesaj in privat completand formularul de de mai jos.

Întrebări frecvente

Fotografiile nuntii voastre vor fi foarte relaxate, cu zambete, culori, emotii, de multe ori neregizate, deoarece abordam si un stil jurnalistic cu o latura artistica. Nu suntem intruzivi si ne place sa surprindem emotia in starea ei pura. Si toate acestea vor reiesi doar daca ne oferiti in totalitate increderea voastra

Oferta standard cuprinde doar 1 fotograf pe toata durata evenimentului. Oferta se poate modifica in cazul in care se doreste si al doilea fotograf. Participarea la eveniment acopera, de regula maxim 16 ore, in ziua nuntii. Pentru sedintele foto Save the date/Trash the dress sau cununiile civile se vor discuta termenii privind intervalul orar, in functie de localitate si perioada anului.

Da, ma deplasez in afara Iasului, oriunde in Romania, dar si in afara granitelor.

De la nunta plec cu 3000-5000 de fotografii, ofer o atentie deosebita si acestei parti a post-procesarii fotografiilor. Ca termen de livrare acesta este intre 30 si 120 zile de la terminarea evenimentului.

Legat de albumele foto, acestea o sa dureze o scurta perioada de la momentul predarii acestora in format online.

In momentul in care fotografiile nuntii voastre vor fi selectate, editate si gata de livrare, acestea vor fi in prima faza ONLINE, pentru a ajunge in cel mai scurt timp posibil, iar ulterior veti primi si un stick pe care veti gasi toate materialele.

Da, pot sa va ofer si o echipa tanara si creativa pentru partea video ce sa fie prezenta in cadrul nuntii voastre.

Ofertele mele sunt standarde, dar acestea se pot personalize in functie de ceea ce va doriti si voi, astfel sa putem crea pachetul potrivit pentru nunta voastra. Voi doar trebuie sa va relaxati, sa zambiti si sa va bucurati de evenimentul pe care il organizati cu atatea emotii si de fotografiile primite.

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel