Cine sunt?

Eu sunt Iulian, fotograf de nuntă, povestitor de nunți, ce iubește să surprindă contopirea energiei pe care o emană fiecare persoană, dar în special pe cea a mirilor.

De fiecare dată mă simt privilegiat că am ocazia să fac ceea ce îmi place și că pot lăsa amintiri dragi celor pe care îi întâlnesc.

Fiecare nuntă este specială, chiar dacă din exterior se aseamănă, în esență, aceasta este cu totul diferita, deoarece este despre voi, iar voi sunteți cu totul speciali.

Cu voi dragilor (mirilor) o să fiu alături începând de la organizarea nunții până la finalul acesteia.

Povestile lu' Iulian

Eu sunt Iulian, fotograf de nunta, povestitor de nunti, ce iubeste sa surprinda contopirea energiei pe care o emana fiecare persoana, dar in special pe cea a mirilor.

De fiecare data ma simt privilegiat ca am ocazia sa fac ceea ce imi place si ca pot lasa amintiri dragi celor pe care ii intalnesc.

Premii și experiență

O parte dintre nominalizările și premiile pe care le-am obținut de-a lungul anilor în care am început să particip la concursurile de profil. Fotografii (de nuntă, portret, botez ) ce au fost considerate printre cele mai bune ale respectivei perioade la nivel național, cât și internațional.

Fotografii premiate

LOCUL 1 TOP 100
FOTOGRAFI DE NUNTA 2022

SPEAKER WORKSHOP
FOTO DE EVENIMENT

LOCUL 2
CONCURSUL NATIONAL

CEL MAI BUN
PORTOFOLU 2021

ALTE PREMII
ȘI CONCURSURI

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel