Plantele stabilizate la nunta ta și în ședința foto a mirilor

Facebook

Plantele stabilizate la nunta ta și în ședința foto a mirilor

Pentru un fotograf, decorul prezent în ședința foto, precum și la petrecere, joacă un rol esențial în obținerea unor cadre de poveste. Deoarece momentele și trăirile participanților trebuie surprinse în mod rapid și în orice loc din încăpere, fiecare colțișor decorat cu bun gust și creativitate îmi permite să ating rezultatul dorit. Fiind prezent la multe nunți, botezuri și astfel de evenimente, nu am putut să trec cu vederea prezența plantelor stabilizate în decorul nunții și al ședinței foto, dar și rolul pe care îl joacă în misiunea mea ca fotograf.

Plantele stabilizate și cromatica evenimentului

Un cadru în care decorul floral al încăperii se armonizează cu restul paletei cromatice prezente la eveniment îmi oferă șansa de a obține fotografii calitative și care nu obosesc ochiul. Plantele stabilizate pot fi alese în funcție de tematica evenimentului și vin cu un aspect natural, iar în fotografie totul este despre surprinderea culorilor naturale și intense!

Sunt rezistente la factorii externi

Ca fotografiile să aibă un aspect profesional și calitativ, decorul floral trebuie să rămână intact până la finalizarea petrecerii. Acest lucru este adesea greu de obținut dacă se utilizează plantele naturale care nu trec printr-un proces de stabilizare. Astfel, plantele stabilizate ne oferă, nouă fotografilor, șansa de a surprinde orice moment cu un decor ca nou și plăcut vizual.

Oferă naturalețe fotografiilor și filmărilor

Poate cel mai important rol al plantelor stabilizate în sesiunea foto este factorul natural. Spre deosebire de plantele false, cele stabilizate oferă culori vii și o estetică deosebită fiecărei fotografii. Acest lucru este extrem de important pentru mine, ca fotograf, deoarece îmi oferă libertate de creație și garanția că rezultatul final va fi unul profesional și calitativ.

Pot fi aranjate cu ușurință în ziua nunții

În experiența mea de fotograf la nunți am întâlnit și situații nefericite în care au apărut probleme cu decorarea locației în ziua nunții. Fie a că fost vorba de ofilirea buchetelor și plantelor naturale, sau obținerea unui efect nu tocmai plăcut din cauza celor false, aceste aspecte au cântărit mult în surprinderea cadrelor dorite și au pus presiuni mari pe miri. Optând pentru o companie de încredere în decorul cu plante stabilizate atât mirii, cât și invitații la nuntă, vor avea parte de un cadru de poveste și nu va trebui să se îngrijoreze cu privire la posibilele surprize neplăcute.

Ziua nunții este cel mai special moment din viața mirilor, un moment în care totul trebuie să fie perfect. Decorul, ca și fotografia, face parte din suma aspectelor pe care cei doi miri trebuie să le ia în considerare și să apeleze la servicii profesionale și de încredere. 

Recomandarea mea vine din experiențele plăcute pe care le-am avut cu echipa Greenest Craft în astfel de evenimente, unde decorul a fost unul de poveste, realizat de specialiști cu experiență și care au jucat un rol esențial în misiunea mea ca fotograf la nuntă. 

Dacă vreți să aveți parte de o zi lipsită de evenimente neplăcute și cu un decor parcă desprins dintr-un basm, aruncați o privire pe site și convingeți-vă singuri!

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel