Cand nu se fac nunți în 2023

Facebook

Cand nu se fac nunți în 2023

Urmează unu dintre cei mai importanți pași în organizarea viitoarei nunți de poveste, alegerea restaurantului – accesează aici și vezi o scurtă listă de recomandări de restaurante unde poți să îți organizezi nunta – dar acest lucru se face luând în considerare câteva aspecte importante. Unul dintre aspectele importante este acela în care se hotărăște DATA evenimentului. De ce spun că este unul dintre cele mai importante aspecte? Deoarece dacă doriți să vă organizați cununia religioasă în aceeași zi în care are loc petrecerea trebuie luat în vedere următoarele zile în care NU se pot organiza cununii religioase:

 1. În toate zilele de post și posturi de peste an;
 2. În zilele Praznicelor Împărătești și în ajunul acestora:
  1. 1 și 2 februarie ( Întâmpinarea Domnului);24 și 25 mai ( Înălțtarea Domnului );3-5 iunie ( Rusaliile );15 august ( Adormirea Maicii Domnului);
  1. 13 și 14 august ( Înălțarea Sfintei Cruci );
 3. De luni după Lăsatul secului de carne pentru Postul Sfintelor Paști până la Duminica Tomei ( 21 februarie – 24 aprilie );
 4. În perioada postului Sfinților Apostoli Petru și Pavel ( 12 iunie – 28 iunie)
 5. În postul Adormirii Maicii Domnului ( 31 iulie – 14 august );
 6. În postul Nașterii Domnului ( 15 noiembrie – 24 decembrie);
 7. În perioada de la Crăciun până la Bobotează ( 25 decembrie – 6 ianuarie );

Acesta este calendarul în care NU se pot oficia cununii religioase. Așa că dacă îți organizezi nunta în anul 2023 ai grijă data pe care o programezi.

Cu drag,

Povestitorul nunții tale Iulian

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel