Bogdan & Georgiana

Facebook

Bogdan & Georgiana

Fiecare nuntă este specială, cum fiecare dintre noi suntem diferiți unii de ceilalți și acesta este FARMECUL! Dar când vine vorba despre Georgiana & Bogdan, mirii mei … treburile stau cu totul diferit! Sunt cei mai speciali! Parcă totul a fost pus cu mâna și totul a mers ață, iar nunta loc chiar trebuia să aibe loc în luna mai. De ce spun acest lucru? Căci cu ei am făcut și o ședință foto, să îi spunem Save The Date, ce nu era programată și de atunci totul s-a legat o prietenie frumoasă.

Am avut parte de o locație cu un aer proaspăt din apropierea munților, mai exact în Mălini. Locație ce îți oferă o mulțime de locații pentru a fotografia fericirea celor doi miri. Chiar dacă programul nu a fost cu foarte multe portițe în care să îi fur mai mult și să fac fotografii doar cu ei doi, măcar am avut o sesiune plină și de care am profitat din plin.  În rest nunta a fost de pomină, iar fericirea lor a fost molipsitoare!

Cu alte cuvinte, ei sunt Georgiana & Bogdan!

Iar eu vă îmbrățișez!

Iulian

Partenerii nunții:

Restaurant: Pensiunea La Filuta https://pensiunealafiluta.ro/

Band: Artis Band http://www.artisband.ro/

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel