Bianca & Stefan

Facebook

Bianca & Stefan

Sunt anumite povești de nuntă pe care le simți foarte aproape de suflet și uneori îmi este extrem de dificil să le descriu în cuvinte. Așa este în cazul nunții Biancăi și a lui Ștefan, ce au pășit împreună pe acest drum extrem de relaxați. Au avut o nuntă exact cum au și dorit-o încă de la început, iar restricțiile pandemice i-au ajutat întrutotul. Au vrut să aibe o nuntă intimă, doar cu cei foarte apropiați cu care să se distreze și să se bucure în aer liber pe terasa celor de la Krud. Dar să începem totuși cu începutul… Bianca și Ștefan am simțit încă de la început ce diferit la ei, nu știam ce și poate nici acum după ce s-a și terminat nunta și le-am trimis toate amintirile capturate în cadrul poveștii lor. Dar cert este că sunt cu totul speciali.
Au ales să facem pregătirile puțin diferit, dar este preferata mea, să fie doar ei doi și să se ajute unul pe celălalt. Au fost foarte relaxați, în moodul lor fără să fie stresați că trebuie să ajungă invitații sau ca nu ajung, sau că se uită toată lumea la ei și că sunt în centrul atenției. Iașul are multe locuri în care poți să faci niște fotografii foarte reușite, cu oricine. Nu îți trebuie o locație foarte mare în care să alergi și să obosești plimbându-te. Chiar cu un singur spot poți crea niște fotografii minunate, în cadrul ședinței foto. Energia și bucuria lor o să se simtă prin fotografii realizate. Chiar dacă este foarte mult timp alocat ședinței foto din ziua nunții, este un MUST să realizați un set de 5-10 fotografii. Trust me I m photographer! 

Fiind o nuntă foarte restrânsă, emoțiile și-au făcut simțită prezența destul de repede și nu au lipsit. De fiecare dată mă simt privilegiat că pot să ofer amintiri poveștilor voastre și sunt foarte recunoscător pentru acest lucru.  

Parteneri ai nunții:

Fotograf: Corbu Iulian www.corbuiulian.ro / www.facebook.com/fotografcorbuiulian

Restaurant: Krud https://www.krud.ro/

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel