5 motive pentru a organiza pregătirile de nuntă ale mirilor la hotel

Facebook

5 motive pentru a organiza pregătirile de nuntă ale mirilor la hotel

Fiind în acest domeniu și lucrând cu multe cupluri care își planifică ziua nunții, am întâlnit atât persoane care au ales să facă pregătirile mirilor acasă, cât și la hotel. Personal, eu am recomandat întotdeauna ca aceste pregătiri să fie realizate la hotel și o să vă ofer 5 motive pentru care această opțiune este mai potrivită. Desigur, în cazul în care căminul vostru poartă o semnificație anume pe care o vreți surprinsă în poze și filmări, atunci alegerea este destul de evidentă. Cu toate acestea, astăzi vorbim despre varianta în care pregătirile mirilor pentru ziua cea mare au loc în cadrul unui hotel, și beneficiile pe care le oferă această opțiune.

  1. Ospitalitate la superlativ

Dacă vă doriți o zi în care toți participanții să se simtă ca acasă și în care nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la niciun aspect, un hotel este alegerea ideală. Personalul instruit va fi la dispoziția voastră pentru orice cerință, iar asistența este foarte la îndemână. De asemenea, puteți stabili în avans cu cei de la hotel ca cele 2 camere ale mirilor să fie rezervate doar pentru câte ore vă sunt necesare, iar astfel prețul poate fi negociat în funcție de timpul petrecut la hotel. 

  1. Design armonios 

Pentru un fotograf, cadrul surprins pe cameră cântărește extrem de mult în obținerea unui rezultat final satisfăcător. Astfel, momentele în care mirii se bucură de ziua cea mare alături de prieteni și cei dragi trebuie să iasă în evidență, ci nu un decor nepotrivit, plin de culori care nu se îmbină armonios. De aceea, alegerea unor camere de hotel vă va oferi un mediu cu o estetică și o eleganță aparte, precum și spațiul necesar ca fotograful să își pună în aplicare ideile creative pentru sesiunea foto/video.

  1. Lumină naturală din belșug

Lumina naturală joacă un rol vital în misiunea fotografului, dar și în experiența mirilor. Puteți fi convinși că într-o cameră de hotel veți avea parte de ferestre generoase și o poziționare corespunzătoare, care permite ca spațiu să fie luminat natural. Totodată, nu va fi necesară folosirea flash-ului care poate influența obținerea culorilor dorite.

  1. Stresul planificării este diminuat

În ziua cea mare, atât mirii cât și oaspeții trebuie să se simtă relaxați și să se bucure de fiecare moment. O cameră de hotel pentru mire și cavalerii de onoare, și una pentru mireasă și domnișoarele de onoare, va face coordonarea activităților mult mai ușor de îndeplinit.

  1. Starea de spirit a celor doi miri

Momentul cel mare vine cu un mix de emoții și sentimente puternice, dar relaxarea mirilor este cheia pentru surprinderea unui fotografii cu o semnificație aparte. De aceea, recomand realizarea pregătirilor în cadrul unui hotel. Astfel, aceștia nu trebuie să se gândească la nimic altceva decât la fericirea de a lua parte la evenimentul mult așteptat.

Așadar, ca ziua voastră să se desfășoare relaxat și fără prea multe griji, eu recomand ca pregătirile pentru nuntă să aibă loc în cadrul unui hotel. Aici, toți invitații vor avea parte de asistența necesară și vor experimenta ospitalitate la nivel înalt, iar mirii se pot concentra pe marele moment la care urmează să ia parte. Dacă vă doriți serviciile profesionale ale unui fotograf/videograf, vă stau cu drag la dispoziție pentru o discuție: www.corbuiulian.ro !

Știu cât de importante sunt fotografiile din cadrul evenimentului tău și de aceea îmi dau silința și toată priceperea ca voi să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă.

Contact

Copyright 2023 Fotograf - Corbu Iulian
Carrefuly made by WePixel